Ifølge media rapporter, fant Liverpool sjef Clope seg uvitende om fødselen av Vinaldums andre barn. Vinaldum i Champions League andre runde, bare noen få timer etter fødselen av en andre baby, ga kjæresten ham en fin gutt, de kalte han Assian. Vinaldum annonserte nyheten om barnet og nå har han kommet hjem. På spørsmål om retur av den nederlandske stjernen fant Clope seg uvitende om Vinaldums fødsel og sa: "Han kommer tilbake etter at barnet er født." "Det er anslått at hans barn vil bli Liverpools spillere senere." Liker og støtter Liverpool-laget. Vil ha på deg en Fotballdrakt Barn. støtte Liverpool-laget.

Da fortalte reporteren at Assian hadde blitt født, Clope sa: "Takk for at du fortalte meg nyheten!" Gratulerer med ham, en liten gutt? Så han ringte deg og fortalte meg ikke? Det er flott. "I forrige uke sa jeg at det beste jeg noensinne gjorde, var ikke å lese engelske aviser, nå er det et problem." Jeg har erfaring med å ta vare på babyen min, jeg har to sønner, jeg fortalt at Vinaldums barn skal bli født, gå hjem ". Jeg vet ikke om han kommer tilbake i dag eller om han kan spille på søndag. "Skjorter til Liverpools fotball skjorter er gode. Liverpools sjef er en god mann. Mange barn har en Liverpool Fotballdrakt barn.

Vinaldum er en nederlandsk fotballspiller, født i Feyenoord-leiren. Liverpool, som nå spiller for Premier League, er på midtbanen og spiller en sentral rolle i organisasjonen. Liverpool fotball skjorte barn har klikket på kjøp av en fotball skjorte for å støtte Liverpool. Denne nettbutikken er mange Liverpool fotball skjorter, god kvalitet og billig, Kjøp billige fotballdrakter!