I de tidlige timene 29. september oppdaterte Premier League Manchester City Fullbackmendy-skadesituasjonen på den offisielle nettsiden, den franske landsholdsmedlemmet, som ble diagnostisert med en høyre knieforreste korsbåndsrev. Kan være fraværende i flere måneder. Hvis du vil Billige fotballdrakter, får du den beste servicen.

I forrige uke ble Gurmendi skadet i en fotballkamp i Manchester Citys 5-0-seier over Crystal Palace, et medlem av det franske landslaget som knuste kneet sitt umiddelbart etter et sammenstøt med Thomson. Den opprinnelige skanningen trekk ikke noen konklusjoner, men etter en rekke observasjoner var Gurmendi skade mer alvorlig enn fantasien. Gurmendi i Barcelona denne uken for å besøke en knebeskytter, Kugat, som også er hans Manchester City-lagkamerat Gundogans kneleger. Gurmendi's skade var et stort slag mot Manchester City-sjefen Pep Guardiola, men hans gamle venn Kugat var verdens beste lege, og Debraune og Kompany ble behandlet av Dr. Kugat i fjor. Ifølge lokale media nyheter, vil Gurmendi bli suspendert i flere måneder, har blitt refundert for sesongen, savnet resten av sesongen. Bruk favorittnavnet ditt og nummeret til å tilpasse Manchester City Fotballdrakt. Manchester City Club ønsker Gurmendi å gjenopprette seg snart

Sommeren 2017 kom Gurmendi til Manchester City fra Monaco til en høy pris på 52 millioner, og Gurmendi spilte også godt i Manchester City i den nye sesongen. Etter at skaden ble bekreftet, på personlig Twitter, uttrykte Gurmendi også tillit til comebacket: "Venner, det er dårlige nyheter, på grunn av korsbåndet slått, vil jeg være et Manchester City-team skadet en av folket, forventes å være en våpenhvile i flere måneder. " Men jeg håper jeg kan være så snart som mulig med sterkere holdning, skade bra tilbake. "Gurmendi for Manchester City fem ganger, er de første spillerne, laget alle vinner, og i sitt femte spill for Manchester City, kolliderte han med Townsend 23 minutter i første omgang, og deretter i 29. minutt klarte ikke å holde seg til fotballen kampen ble erstattet. " Når du kjøper Manchester City jersey på Den beste fotballdrakter butikken, er det mange alternativer, vi har rask levering og god service!