Barcelona-klubben annonserte offisielt på den offisielle nettsiden at laget hadde fornyet en ny kontrakt med Andres Iniesta, den sentrale midtbanespilleren, som ville være en livslang kontrakt: "Andres Iniesta vil forbli på Nou Camp for resten av sin karriere," lokal media rapportert. Iniesta og klubbformann Batomeu Show Memorial fotballdrakt. Bruk favorittnavnet ditt og nummeret til å tilpasse Billige fotballdrakter. lokal tid fredag ​​kl 12:30, signeringsseremonien mellom Barcelona og Iniesta vil bli avholdt på Nou Camp. Klokka 13.00 holder Iniesta en pressekonferanse i Nyhetssenteret i Nou Camp med Barcelonas president Bartomeu. ”

Den 33 år gamle Iniesta Ulamasia Youth treningsleiren er også en av de beste aktørene i ungdomsopplæringen i Barcelona i løpet av de siste 10 årene. Tidligere i sin karriere spilte Andres Iniesta en defensiv midtbanespill, men han ble også ansett som en av de største midtbanespillerne av alle tider på grunn av hans fleksible tekniske funksjoner og hans gradvise overgang til angripende midtbane med passerer og tok ballen for å kontrollere lagets fornærmelse. Kjøp de mest populære Billige Barcelona Fotballdrakt, og ha en høy kvalitet, billig fotballdrakt online.


Andres Iniesta fullførte sin første Barcelona-debut 29. oktober 2002, og har nå spilt 639 kamper på vegne av klubben og har scoret 55 mål. Landslaget Andres Iniesta spilte også godt, og VM-finalen i 2010 var faktisk hans hovedmål, og hjalp teamet til å vinne VM-mesteren, mens europeiske cupen i 2008 og europeiske cupen Andres Iniesta i 2012 var det absolutte kjerne av den spanske midtbanespilleren. Velg billige fotballdrakter på Billige fotballdrakter butikk, rimelige priser, og velkommen til å bestille høy kvalitet Billige fotballdrakter.