Media rapporter, Manchester United-stjernen Pogba dro til Makedonia, møtte en funksjonshemmelig spiller, og inviterte ham til å se på Old Trafford. Jane er en funksjonshemmelig liten spiller som sitter i en rullestol på målvakten. Pogba dro til Makedonia selv og ga ham en signaturfotballskjorte, og Jane lærte også fra Pogba DAB-feiringen. Etter å ha på seg Pogbas signaturfotballskjorte, sa Jane: "Mange takk for din signaturfotballskjorte. Du er en fantastisk spiller og jeg håper en dag spiller jeg samme spill som deg. "Pogba inviterte da Jane til INS for å se Dream Theatre. Pogba sa:" Jeg inviterer deg til Manchester United for å se spillet, jeg håper du lovet, og håper å ser deg snart. "Billige Fotballdrakter Barn du vil finne alle dine jerseys og favorittvalg av skjorte.

Midtbanespiller Pogba hjalp Manchester United 12 år gamle fans innser drømmen om. Små franske fans Medley dro til Pogba hjem etter ferdigstillingen av turneringen på Old Trafford. Maddys mor skrev til den franske tv-verten. Hun forklarte i brevet hvor lite Maddy elsker Pogba og Manchester United, hun håper at sønnen hennes møtes en dag i Manchester og Pogba i. Pogba Fotballdrakt barn, du kan tilpasse favorittfotballspillerens navn og nummer.

I Manchester United hjemme vinner Bournemouth i spillet, kan maddy gå til Old Trafford, i tillegg til at Pogba ga Mehdi en overraskelse. Etter spillet inviterte pogba til Medina til sitt hjem, de spiller i et spill etter at også ha en prat, og denne turen til Manchester gjorde medi uforglemmelig. Fotballdrakt Barn med navn, vi gir deg de mest billige jerseys, den raskeste leveransen hastighet.

 

Pogba-ga-fotballdrakter-til-den-lille-spilleren